Verhuur van Fatboy zitzakken en design lounge meubilair

20 x Fatboy zitzakken huren gemengd

20 x Fatboy zitzakken huren gemengd
20 x Fatboy zitzakken huren gemengd
0.00
Verhuurprijs per beurs inclusief transport (zie werkwijze)
ArtikelcodeORGMIX

De geleverde kleuren worden bepaalt op basis van beschikbaarheid.
Wilt u goedkoop zitzakken huren zonder specifieke eisen wat betreft de kleuren? Dan is deze aanbieding wat u zoekt. Wij bepalen op basis van beschikbaarheid de kleuren die u uiteindelijk geleverd krijgt. Hierdoor kunnen wij efficiënter met onze voorraad omgaan en bent u voordeliger uit.

  • Afmetingen: 180x140cm
  • Materiaal: zachte stof
  • Regenbestendig: ja
  • Geschikte ondergrond donkere kleuren: tapijt, gras, zand, beton, gladde (houten) vloer.
  • Geschikte ondergrond lichte kleuren: tapijt

Prijs voor maximaal 1 gebruiksdag op basis van zelf afhalen en retour brengen: 400 euro ex btw, extra gebruiksdagen 40 euro extra. Transport op aanvraag.

U betaald vooraf een borg van 500 euro, voor beschadigingen brengen we 75 euro ex btw per stuk in rekening bij vermissingen het dubbele bedrag.

FAQ

Hoeveel personen kunnen op een Fatboy zitzak loungen?

De Fatboy zitzak is gevuld met EPS parels waardoor deze zowel rechtop als 1-persoons fauteuil is te gebruiken is maar ook plat op de vloer gelegd kan worden waardoor 2 tot 4 personen er gebruik van kunnen maken, eventueel kan de zitzak verhoogd op fruitkistjes of op een podiumdeel worden gelegd.

Waar moet ik op letten bij gebruik van de zitzakken?

De Faboy zitzaken zijn bijna onverwoestbaar maar om schades te voorkomen is het belangrijk om op te letten met sigaretten om brandgaten te voorkomen en bij lichte kleuren op te letten met dranken en voedsel met sterke kleurstoffen zoals rode wijn. Bij het verplaatsen van de zitzakken dienen deze altijd te worden opgetild en niet over de grond te worden gesleept.

Op internet zijn meer bedrijven die zitzakken verhuren waarom zou ik voor LoungeRent kiezen?

LoungeRent verhuurt alleen originele zitzakken van Fatboy en heeft vele honderden zitzakken op voorraad. We hanteren zeer hoge kwaliteitsnormen waardoor al onze meubels in perfect staat zijn, hierdoor zijn we niet altijd de goedkoopste want kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs. In tegensteling tot veel concurrerende merken zijn Fatboy zitzakken ruim van formaat, uitgevoerd in een luxe zachte buitenstof en gevuld met flexibele eps parels in plaats van de veel stuggere eps korrels.