Verhuur van Fatboy zitzakken en design lounge meubilair

Fatboy zitzak huren donkerpaars

Fatboy zitzak huren donkerpaars
Fatboy zitzak huren donkerpaars
40.00 Verhuurprijs per beurs inclusief transport (zie werkwijze) *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeORGPUR
Bij LoungeRent kunt u exclusief deze hippe lounge meubels huren. Beschikbaar in vele kleuren en zowel binnen als buiten te gebruiken.

  • Afmetingen: 180x140cm
  • Materiaal: zachte Sunbrella stof
  • Vulling: EPS parels
  • Regenbestendig: ja
  • Geschikte ondergrond: tapijt, zand, gras, stofvrij beton, gladde en schone vloeren

FAQ

Hoeveel personen kunnen op een Fatboy zitzak loungen?

De Fatboy zitzak is gevuld met EPS parels waardoor deze zowel rechtop als 1-persoons fauteuil is te gebruiken is maar ook plat op de vloer gelegd kan worden waardoor 2 tot 4 personen er gebruik van kunnen maken, eventueel kan de zitzak verhoogd op fruitkistjes of op een podiumdeel worden gelegd.

Waar moet ik op letten bij gebruik van de zitzakken?

De Faboy zitzaken zijn bijna onverwoestbaar maar om schades te voorkomen is het belangrijk om op te letten met sigaretten om brandgaten te voorkomen en bij lichte kleuren op te letten met dranken en voedsel met sterke kleurstoffen zoals rode wijn. Bij het verplaatsen van de zitzakken dienen deze altijd te worden opgetild en niet over de grond te worden gesleept.

Op internet zijn meer bedrijven die zitzakken verhuren waarom zou ik voor LoungeRent kiezen?

LoungeRent verhuurt alleen originele zitzakken van Fatboy en heeft vele honderden zitzakken op voorraad. We hanteren zeer hoge kwaliteitsnormen waardoor al onze meubels in perfect staat zijn, hierdoor zijn we niet altijd de goedkoopste maar kwaliteit heeft nu eenmaal een prijs. In tegensteling tot veel concurrerende merken zijn Fatboy zitzakken ruim van formaat, uitgevoerd in een luxe zachte buitenstof en gevuld met flexibele eps parels in plaats van de veel stuggere eps korrels.

Mijn evenement duurt 3 dagen, wat zijn de bijkomende kosten?

Alle prijzen bij LoungeRent zijn per evenement of per beurs en niet per dag, daarnaast zijn alle kosten voor transport, op- & afbouw inbegrepen*. Als u de zitzakken in goede staat retourneert zijn er dus geen bijkomende kosten en betaald u exact de prijs zoals op de website staat vermeldt.