Verhuur van Fatboy zitzakken en design lounge meubilair

Fatboy zitzakken huren


LoungeRent is al ruim 10 jaar Nederlands grootste verhuuurbedrijf op het gebied van Fatboy zitzakken, we hebben er honderden op voorraad in tientallen kleuren.We onderscheiden twee verschillelde uitvoeringen in ons assortiment.

Fatboy Lamzac zitzak

De Lamzac is de nieuwste generatie met lucht gevulde zitakken die leeg kan worden vervoerd en daarom zeer voordelig is om te huren. Gemaakt van nylon ripstop in combinatie met unieke luchtkamers kan deze zitzak binnen enkele seconden worden gevuld en biedt deze plaats voor 1 tot 3 personen. De Fatboy Lamzac kan binnen en buiten worden gebruikt op schone en niet scherpe onderdgronden. Hou er wel rekening mee dat de lucht er langzaam uitloopt en dat opnieuw bijvullen noodzakelijk is naar een uur of 5. De afmeting van deze zitzak is 200x90cm.

Fatboy original outdoor zitzak

De klasieke zitzak waar Fatboy groot mee is geworden in zijn beste uitvoering. Deze met EPS parels gevulde zitzak is geschikt voor 1 tot 2 personen en biedt een fijn zitcomfort voor lange periodes. Om de zitzak heen zit een hoes van zachte Sunbrella stof wel geschikt is voor binnen en buitengebruik op schone en niet scherpe onndergronden. De afmeting van de zak is 140x80cm

Let op, orders onder de 250 euro ex btw kunnen alleen worden afgehaald (vlakbij Amsterdam)

Wilt u Fatboy zitzakken nieuw of gebruikt kopen en heeft u er meer dan 5 nodig bel dan met ons kantoor voor een scherpe offerte.