Verhuur van Fatboy zitzakken en design lounge meubilair

statafels huren

Bij LoungeRent kunt u diverse statafel huren. Een statafel wordt gebruikt bij recepties, presentaties, netwerkborrels, trainingen, congressen en vele andere evenementen of beurzen. De hoogte van een normale statafel is tussen de 100 en 110cm en per 10 bezoekers wordt meestal 1 statafel ingezet.

De volgende types statafels zijn bij LoungeRent te huur:

Moree led verlichte statafels, stak vorm gegeven statafels, van het Duitse design merk Moree, voorzien van rgb led verlichting. De kleur van deze verlichting is draadloos in te stellen met de meegeleverde afstandsbediening. De ingebouwde accu, welke altijd opgeladen wordt geleverd, zorgt een autonome gebruiksduur van minimaal 10 uur. Weer opladen kan eenvoudig met de meegeleverde laders. Het glazen top blad van de Moree statafels is te voorzien van een full colour bedrukking.

Flux Column statafel, een eenvoudige strak vormgegeven statafel van Nederlandse design merk Flux Furniture. Deze statafel kan volledig plat worden vervoerd en is doormiddel van een uniek mechanisme binnen enkele seconden uit te klappen. Optioneel is deze statafel van binnenuit te verlichten met een losse led unit.